5662353064_bfdf436a96_b.jpg

Mari Huhtanen

Koulutus:
Personal Trainer, FAF
Diplomiravintoneuvoja, Suomen Terveysopisto Salus
Kuntosaliohjaaja, FAF
Kahvakuulaohjaaja, IKSA
Girya Funck (kahvakuula)- ryhmäliikuntakoulutus, IKSA
CompactFit Bodyweight Training Coach-koulutuksessa

Oma kiinnostukseni liikunta- ja ravintoasioihin heräsi alle 20-vuotiaana ja vuosien kuluessa kiinnostus ja tietämys ovat lisääntyneet ja jalostuneet kokemuksen ja opiskelujen myötä. Toiminnallisuus, movement ja kehonpainoharjoittelu ovat nykyään lähellä sydäntäni ja tarjoavat haasteita omaankin harjoitteluuni. Menneisyys kilpafitnessin parissa antoi arvokasta kokemusta tavoitteellisesta harjoittelusta ja kehonmuokkauksesta. Opin myös ravinnon tärkeän merkityksen tulosten saavuttamisessa. Sain arvokasta kokemusta elimistön toiminnasta ja yksilöllisistä vasteista erilaisiin ruokavalioihin. Sittemmin olen perehtynyt laajemmin ravinnon kokonaisvaltaiseen vaikutukseen terveyteemme ja elimistömme toimintaan.
Olen myös oppinut kantapään kautta, ettei itseltään pidä vaatia aina vaan lisää ja lisää. Pitää olla armollisempi itseään kohtaan. Tiukkapipoisuus ei johda hyvään lopputulokseen, rennompi asenne sen sijaan auttaa.
Yrittäjänä ja kahden pienen lapsen äitinä ymmärrän myös arjen mukanaan tuomat haasteet ja tiedän mikä ero on itsestään huolta pitävän ja omaa hyvinvointiaan laiminlyövän ihmisen välillä.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan mitä voimme tehdä yhdessä Sinun hyväksesi!

Tmi Voimari
Mari Huhtanen
Kempele, Oulun seutu
045 1803 077
mari@voimari.fi
 


Ota yhteyttä

Roskapostitarkistus *

Yhteistyössä