Ravintoneuvonta

5448335436_decf8982aa_b.jpg

Oletko jatkuvasti väsynyt? Vaivaavatko vatsaoireet kuten ilmavaivat, turvotus, ummetus? Heitteleekö verensokerisi? Onko verenpaineesi koholla? Kärsitkö toistuvista flunssista? Kamppailetko painosi kanssa? 

Terveys- ja paino-ongelmien takana on usein päivittäin toistuvat virheet ravitsemuksessa. Sillä mitä syöt, ei ole vaikutusta pelkästään kehosi koostumukseen. Ravinnon merkitys terveydelle ja koko  elimistön toiminnalle on keskeinen. Luonnollinen, käsittelemätön, aito puhdas ruoka on hyvinvointisi kulmakiviä.

Funktionaalisen- ja luontaislääketieteen oppien pohjalle perustuvassa ravintoneuvonnassa Sinut huomioidaan omana ainutlaatuisena kokonaisuutenasi. Elimistön tilaa, vaivoja ja terveyshaittoja kartoittamalla pääsemme perehtymään terveyteesi ja hyvinvointiisi vaikuttaviin asioihin. Opit omaksumaan terveelliset, yksilölliset elintavat sekä koostamaan ruokavaliosi niin, että elimistösi, kehosi ja mielesi voivat hyvin. Ravitsemusvirheiden korjaamisen vaikutukset parantavat sekä fyysistä olemusta että psyykkistä olotilaa.

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme nykyiseen tilanteeseesi vaikuttavia asioita. Tapaamista varten lähetän Sinulle muutamia kaavakkeita täytettäväksi etukäteen, joilla selvitellään mm. elämäntapojasi, ruokavaliotasi ja terveyshaittojasi. Saat mukaasi kirjallisena ravintotietoutta ja henkilökohtaiset ravinto-ohjeet. Ensimmäinen tapaaminen on kestoltaan 90 min ja kontrollikäynti (tarpeen mukaan) 60 min.

Ottamalla vastuuta omasta terveydestäsi oikean ravitsemuksen ja elintapojen myötä edistät merkittävästi hyvinvointiasi. Huolehdi itsestäsi myös sisäisesti antamalla elimistöllesi oikeat rakennusaineet!

» Hinnasto